GJEJ

karroca juaj e golfit

BATERI LITIUMI

— Zëvendësoni bateritë me acid plumbi —

produkt02

Pavarësisht nëse keni nevojë për energji në fushën e golfit, në rrugë, në qytet ose në ujë, mund të mbështeteni te cilësia jonë, e lehtë dhe e besueshme JB BATTERY LiFePO4 bateri.

Bateritë JB BATTERY LiFePO4 janë projektuar për të zëvendësuar bateritë me acid plumbi. Ata mund të ofrojnë një lloj përvoje pa telashe. Me një nga bateritë tona litium të vendosur në karrocën tuaj të golfit, nuk do t'ju duhet të mbushni më kurrë lëngjet.

JB BATTERY Fuqia e baterisë litium-jon - bateria më e fuqishme!

Kompania JB BATTERY është një prodhues profesionist i baterive të karrocave të golfit, ne prodhojmë performancë të lartë, cikël të thellë dhe pa mirëmbajtje të baterive litium-jon. Ne mbajmë një linjë të plotë të baterive LiFePO4 për të fuqizuar karrocat e golfit, skuterët e lëvizshmërisë, automjetet me shpejtësi të ulët, UTV, ATV dhe më shumë. Të gjitha bateritë tona plug-and-play janë modulare, kështu që ju mund t'i lidhni ato së bashku në seri ose paralele për më shumë fuqi. Bateria e karrocës së golfit JB BATTERY LiFePO4 është më e fuqishme, jetëgjatësi më e gjatë se bateria me acid plumbi, dhe është gjithashtu peshë më e lehtë, përmasa më e vogël, më e sigurt dhe lëviz më gjatë.

Jetëgjatësia e ciklit të gjatë
Mbi 8 vjet jetëgjatësi baterie, 10 vjet jetë e projektuar, zgjasin deri në 10 herë më shumë se bateritë konvencionale me acid plumbi. Kjo redukton shumë nevojën për zëvendësimin e baterisë.

Ultra i Sigurt
Ka kaluar teste sigurie si mbingarkesa, shkarkimi i tepërt, temperatura e tepërt, qarku i shkurtër dhe gjilpëra, dhe nuk do të marrë flakë ose të shpërthejë.

Energji e larte
Rezistencë e ulët e brendshme dhe efikasitet i lartë, densitet jashtëzakonisht i lartë i energjisë me stabilitet të mirë.

Ngarkimi i shpejte
Teknika e karikimit të shpejtë, një bateri litium mund të karikohet aq shpejt sa 1C, Karikimi i shpejtë i baterive me jon litium të zhvilluar kryesisht për automjete elektrike.

Zero mirëmbajtje
Bateritë e litium fosfatit nuk kërkojnë karikim notues si acidi i plumbit. Në aplikimet e ruajtjes afatgjatë, një cikël i plotë kryhet çdo 6-12 muaj për të ruajtur 30%-70% SOC.

Zero mirëmbajtje
Bateritë e litium fosfatit nuk kërkojnë karikim notues si acidi i plumbit. Në aplikimet e ruajtjes afatgjatë, një cikël i plotë kryhet çdo 6-12 muaj për të ruajtur 30%-70% SOC.

Performanca e lartë e LiFePO4

Ngarkimi i shpejtë

Siguria e LiFePO4

Bateri litium-jon VS bateri plumbi-acid

Cila është bateria më e mirë për një karrocë golfi?
Plumb-Acid VS Litium

Si një lojtar golfi i ditëve moderne, të mësuarit për baterinë për karrocën tuaj të golfit është po aq thelbësor sa sporti. Bateritë elektrike të karrocave të golfit sigurojnë lëvizjen tuaj në fushën e golfit dhe në rrugë. Në zgjedhjen e baterive për karrocën tuaj, është e nevojshme të krahasoni bateritë e acidit të plumbit dhe bateritë e litiumit për të zgjedhur atë të duhurin.

Të mirat dhe të këqijat e baterive të karrocave të golfit të litiumit

Përpara se të hipni në baterinë e baterisë së litiumit, hidhini një sy të mirat dhe të këqijat e produktit. Ndërsa përfitimet janë të vështira për t'u kundërshtuar, ka ende disa të meta të mundshme për t'u marrë parasysh. Pavarësisht nëse përdorni në fund të fundit bateritë litium-jon ose jo, është e rëndësishme të jeni në dijeni për teknologjinë dhe inovacionin më të fundit të industrisë.

JB BATTERY Cikli i thellë LiFePO4 Bateri për karrocën e golfit

Paketat e baterive litium fosfat hekuri të JB BATTERY për karrocat e golfit, furnizimi i automjetit me porosi 12V 24V 36V 48V 60V 72V me bateri litium-jon me 50Ah 60Ah 80Ah 96Ah 100Ah 105Ah 110Ah150V200Ah 300Ah 400Ah

Bateri litium 24V LiFePO4

Bateri litium 36V LiFePO4

Bateri litium 48V LiFePO4

Bateri litium 72V LiFePO4

Bateri e personalizuar e karrocave të golfit

është shtuar në karrocën tuaj.
Shikoje
en English
X